Megalapozott döntés a jelöltekről – kevesebb idő alatt

Elgondolkodott már azon, hogy mi alapján választja ki új cipőjét, új autóját vagy éppen új otthonát? Hogyan dönti el, hogy gyermeke melyik óvodába vagy iskolába megy?

Még a kisebb jelentőségű döntéseket is hosszas mérlegelés előzheti meg, a nagyobb horderejűekről nem is beszélve!

Márpedig a munkahelyünk, a karrierünk mindannyiunk életében kiemelt fontosságú. Mit gondol, milyen szintű tájékozódás előzi meg a döntéseket egy-egy álláskereső esetében?

Amikor információt akar szerezni, minden lehetséges fórumot kihasznál, hogy feltérképezze a lehetőségeket.

 

A személyes találkozás kiváló alkalom a kétirányú kommunikációra munkaadó és munkakereső között.

 

Győzze meg a potenciális jelölteket személyesen!

Sajnos azonban az Y és Z generáció által kedvelt és használt online platformokon ezernyi impulzus éri a közönséget.

Ön mennyire tud kitűnni egy ilyen zajos környezetben? Cégük tudja biztosítani egy-egy álláshirdetés esetén a kétoldalú kommunikációt? Az érdeklődők fel tudják tenni felmerülő kérdéseiket?

Egy e-mail vagy Skype-interjú sosem lesz olyan impulzív, mint egy kézfogás és egy személyes találkozás. Egy önéletrajz pedig gyakran kevesebbet árul el a tulajdonosáról, mint egy néhány perces kötetlen beszélgetés.

 

Találkozzon személyesen célcsoportja tagjaival 2019. október 2-án és 3-án, a HVG Állásbörzén!

 

Mutassa meg, miért jó Önökkel dolgozni!

Gondoljon csak bele, mennyire lerövidítheti a kiválasztási folyamatot, ha már az első lépésnél van lehetősége személyesen beszélgetni egy-egy jelölttel! Így azonnal felmérheti, beleillik-e a csapatba, szeretne-e vele dolgozni vagy sem, érdemes-e továbbmenni a kiválasztásban.

Éppen erre nyílik lehetősége az őszi HVG Állásbörzén!

2019. október 2-3. igazán különleges pillanat lesz az életünkben, ahol nem csupán a 25. jubileumi HVG Állásbörze eseményünket ünnepeljük, hanem sokkal inkább azokat a partnereinket, akik nyitottak új munkatársak érkezésére, mert határozott célkitűzéseik vannak, és persze azokat az érdeklődőket, akik szeretnék megismerni, hogy miért jó ezeknél a vállalatoknál dolgozni.

 

Októberben azokat a partnereinket ünnepeljük, akiknek határozott célkitűzéseik vannak.

 

Ünnepeljünk együtt október 2-3-án!

Kapcsolódjon be Ön is születésnapi előkészületeinkbe, toborzást támogató online és helyszíni aktivitásainkba!

  • A rendezvényen való megjelenés nem csupán a standot foglalja magában, emellett
  • kommunikációs támogatást biztosítunk több platformon,
  • valamint folyamatosan dolgozunk azon, hogy egyedi szolgáltatásainkat a lehető leginkább személyre szabva vehessék igénybe partnereink.

ÉRDEKEL

 

Jól hangzik? Tegyen egy próbát, vegyen részt hazánk legjelentősebb karriereseményén, egy nem mindennapi környezetben, a Papp László Budapest Sportarénában!

Találjuk meg együtt a legeredményesebb szolgáltatáscsomagot az Önök számára! Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen visszahívást ide kattintva!

  • Dredd2

    a biorobot biznisz.