Viszkok Fruzsi

„Ha elégedett vagy a teljesítményeddel, a környezeted is sikeresnek fog látni” – Interjú Viszkok Fruzsi szépségvloggerrel

Viszkok Fruzsi videóblogja immár 4. éve követhető a YouTube-on. Csatornája mára 100.000 feliratkozóval, valamint másfél milliós nézettséggel büszkélkedhet. És ez még nem minden! 2016-ban a Maybelline IT girl címet is elnyerte, így nem vitás, hogy karrierje szépen ível felfelé. Fruzsit eddigi sikereiről, céljairól, valamint a kezdetekről kérdeztük.


Öt évvel korábban Dulce Candy adott inspirációt, hogy Te is hasonló tartalmak gyártásába kezdj. Jelenleg van olyan személy, akinek a munkásságából ihletet merítesz?

Őt például azóta is nagy lelkesedéssel nézem, mert nagyon inspiráló követni azt a hatalmas utat, amit bejárt. Jelenlegi nagy kedvencem Jenn Im a clothesencounters csatornáról, akinek minden videóját imádom. Elképesztően pozitív személyiség, és nagyon szeretem, hogy minden témát egy kicsit más oldalról közelít meg.


Te is folyamatosan megújulsz, nagyon változatos tartalmaid vannak! Hogy tudsz folyton valami újat adni a követőidnek?

Minden hónapra előre kitalálok nagyjából 4-5 témát, ami épp aktuális. Ez kapcsolódhat az ünnepekhez, évszakokhoz, sulikezdéshez, stb, és emellé szokott becsúszni egy-egy spontán tartalom. Szerintem jó dolog, hogy ez a kettő egyensúlyban van, mert így nem érzem korlátozva magam, de mégis naprakész tudok lenni.


Az elején gondolom nem voltál ennyire tudatos…

Dehogy! Azt tettem fel, ami épp eszembe jutott, és olyan formában, ahogy épp akkor jónak láttam. 🙂 Mivel eleinte nagyjából nulla visszajelzést kapsz, ez még az az időszak, amikor kísérletezgetsz, próbálgatod a szárnyaidat.


Úgy tűnik, hogy Neked különösen jól sikerült a kísérletezgetés, hiszen 2016 egy nagyon eredményes év volt számodra. Melyek azok a dolgok, amelyekre a legbüszkébb vagy?

A tavalyi év tényleg borzasztóan élménydús volt számomra. Az egyik legnagyobb elismerés, hogy megnyertem az Instyle és a Maybelline közös blogger versenyét, ennek köszönhetően pedig eljutottam a new york-i divathétre, de év végén még Kínában is jártam a Huaweinek köszönhetően, ami szintén fantasztikus élmény volt.

 

Június 10-én, a Jobline Női Karriernapon egy hasonlóan sikeres bloggerrel, Szabó Jucussal találkozhatsz, aki előadásában az ízek világába kalauzol, és azt is megosztja, hogy mit (t)egyél, ha nincs időd órákat a konyhában tölteni! Itt tudsz regisztrálni, ha szívesen részt vennél ezen a csajos napon! Találkozzunk a Millenárison!

 

Ez valóban elismerésre méltó! Mi a titkod, hogy egymás után érsz el ilyen volumenű dolgokat? Van egyáltalán bármilyen módszered célok kitűzésére?

Tulajdonképpen igen. Az év utolsó napján mindig átgondolom, hogy mit is sikerült elérnem az elmúlt hónapokban, és ezzel a lendülettel kitűzöm azt is, hogy mit szeretnék megvalósítani a következő évben. Ezt írásban is szoktam rögzíteni magamnak, mert az valahogy jobban motivál, ha ránézek. A célokat szeretem úgy meghatározni, hogy a megvalósíthatónak tűnő határt egy picit átlépje, így sokkal nagyobb erőbedobással dolgozik az ember.


Úgy tűnik, Te az átlagosnál tudatosabban kezeled ezeket a dolgokat, de ez nem megy mindenkinek ilyen jól. Hogyan sikerül továbblendülnöd egy-egy kudarcélményen?

Szerintem fontos már a legelején tudatosítanod magadban, hogy lesznek nehézségek, de mindegyik bukkanó csak közelebb visz majd a céljaid eléréséhez.


Mit tanácsolsz azoknak, akiket kétségek gyötörnek magukkal, céljaikkal, jövőjükkel kapcsolatban?

Ne másoknak akarj megfelelni, hanem csak magaddal törődj! Amint ezt helyre teszed magadban, ezernyi akadály omlik le előtted, és minden valahogy sokkal könnyebben sikerül. Ha Te elégedett vagy a teljesítményeddel, a környezeted is sikeresnek fog látni!

 

 

Az interjút készítette: Bányai Nikoletta

 

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! 🙂