fejvadasz

Mit csinál egy fejvadász? – A Randstadot kérdeztük

A Randstad a világ első számú HR-szolgáltatójaként szakképzett alkalmazottak, szakértők és vezetők elhelyezésével foglalkozik a gazdaság bármely szektorában. Iparágakra specializálódott tanácsadóink segítik a vállalatokat a tehetségek felkutatásában, illetve a munkavállalókat karrierjük tudatos építésében, a számukra ideális állás megszerzésében.

Tanácsadóink – más néven recruiterek vagy fejvadászok – feladata a nyitott pozíciókra legalkalmasabb munkavállalók – vagyis jelöltek – megtalálása, a vállalatok és a dolgozók eltérő igényeinek összehangolásával hozzák közelebb a keresletet a kínálathoz. Modern technológiai hátterű, az aktuális piaci trendekhez maximálisan igazodó keresési folyamat keretében lépnek kapcsolatba a potenciális jelöltekkel, majd tovább szűkítik a kört a vállalatok számára fontos kompetenciáknak és a munkavállalók szempontjainak megfelelően.

 

Dolgozz velünk! Tudj meg többet a Randstadról, és nézd meg nyitott pozícióinkat.

 

Miért kulcsfontosságú a fejvadász szakma?

A recruitment szépsége a komplexitásában rejlik: mind az állást kínáló, mind az állásra jelentkező fél érdekeit szem előtt tartva, a pozíció betöltéséhez szükséges folyamat teljes körű menedzsmentjével, lényeglátó stratégaként és empatikus közvetítőként válhat egy tanácsadó igazán eredményessé.

Ebben a szakmában különleges lehetőséged nyílik hatni mások életére és karrierútjára: segíteni valakinek megtalálni az új állását olyan küldetés, amelyért érdemes nap mint nap kihozni magunkból a maximumot!

 

 

 

Karrier a Randstadnál

A legjobb szakemberekkel szeretnénk együtt dolgozni, éppen ezért fontos számunkra, hogy teret adjunk a személyes fejlődésednek. Miért érdemes nálunk dolgoznod?

  • 2019-ben a Randstad bekerült a Szerethető Munkahelyek versenyén a TOP 25 nagyvállalat közé és 3. helyezést ért el a “Dolgoznék itt” különdíj kategóriában is.
  • A világ első számú HR-szolgáltatójánál és Magyarország piacvezető munkaerő-közvetítőjénél egy közel 40 országban jelenlévő multinacionális vállalat összes tudása a rendelkezésedre áll egy közepes méretű helyi szervezetben, ahol a kollégáid elismernek és támogatnak.
  • A vonzó juttatások, hosszú távú, biztos munkahely, a munka-magánélet egyensúly számunkra azt jelenti, hogy törődünk egymással. Képzelj el egy olyan környezetet, ahol mindenki azt szeretné, hogy sikeres legyél!

 

Találkozz velünk 2020. március 11-én és 12-én a HVG Állásbörzén! E2-es számú standunkon első kézből tájékozódhatsz állásajánlatainkról, és személyesen is felteheted a kérdéseidet tanácsadóinknak.

 

HVG Allasborze

 

Ha ismersz olyat, akinek érdekes lehet ez a lehetőség, oszd meg vele a cikket! 🙂