10 kérdés 10 válasz – amit nem tudtál Iszak Eszterről

Iszak Eszter nevét jó eséllyel hallottad már, hiszen napjaink egyik legsikeresebb közszereplőjének tekinthetjük. Karrierjét a Viva TV műsorvezetőjeként már három évvel a diplomája megszerzése előtt pályára állította. Esztivel a HVG Állásbörze egyik előadójaként találkozhatsz március 8-9-én, addig azonban ismerd meg egy kicsit más oldalról! Íme 10 dolog, amire kíváncsiak voltunk:

1. Szerinted mi kell a sikerhez?
A tehetség csupán egy eleme a sikernek – legalább olyan fontos a szerencse is!

2. Ha tehetnéd, kinek a bőrébe bújnál egy napra, és miért?
Szívesen bújnék Stephen King bőrébe egy napra, mert kíváncsi vagyok, hogy akiből ennyi horror jön, milyen lelkivilággal rendelkezhet! ?

 

 

3. Milyen történelmi eseménynek lennél szemtanúja?
Woodstock, már amennyiben ez említhető történelmi eseményként, de egyébként szívesen élek a jelenben.

4. Ha lenne három kívánságod, mit kívánnál?
Végtelen időm legyen, sikerüljön megvalósítanom a kitűzött céljaimat és felfedezhessem a világot.

5. Hogy néz ki a tökéletes napod?
Általában azokat a napokat szeretem és élvezem a legjobban, amikor megállás nélkül pörgök, forgatok, jövök-megyek.

6. Hol képzeled el magad tíz év múlva?

A saját vállalkozásomat irányítom, de párhuzamosan műsorvezetőként is dolgozom, és nyilván a gyerekeimhez és a férjemhez térek haza esténként. ?

7. Kitől tanultál életedben a legtöbbet?
Igyekszem mindennap, minden embertől tanulni valamit, ezért szeretek beszélgetni bárkivel, de az élethez való hozzáállásom anyukámtól származik leginkább.

8. Kit állítanál példaképként a mai fiatalok elé?
Mindenképp egy olyan férfit vagy nőt mondanék, aki kitartással és kemény munkával érte el azt, amire büszke lehet. Ha muszáj egyvalakit kiemelnem, az talán J. K. Rowling lenne, azért, mert ő nagyon jóra használja az ismertségét.

 

 

9. Változtatnál-e valamin, ha újra pályakezdő lennél?
Sajnos, mint sokan, én is beleestem abba a hibába, hogy azt hittem, bármennyi idő a rendelkezésemre áll. Ha újra 15 éves lehetnék, mindenképp ráfeküdnek a nyelvtanulásra és a különböző skillek megszerzésére, mielőtt elkezdek komolyan dolgozni.

10. Mit tanácsolnál most, 2017-ben az álláskeresőknek?
Szánjanak rá időt, hogy megtalálják azt a munkahelyet, ami kielégíti az elképzeléseiket, mert az életünk egyharmadát a munkahelyünkön töltjük, így ha az nem tesz minket boldoggá, és nem az önmegvalósítás felé visz, akkor csak pazaroljuk az időnket.

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!